Belső Kör Mastermind

Lépj a következő szintre a marketingedben / bizniszedben + élvezd az életet jobban a DO! marketing legsikeresebb ügyfeleinek kollektív tudásával.

Miért van szükséged egy Mastermind-ra?

Üdv, Domán Zsolt vagyok, az ügyfeleim szerint a leggyakorlatiasabb magyar online marketing tanácsadó cég, a DO! marketing tulajdonosa.

Az elmúlt 10 év legnagyobb tanulsága számomra az, hogy A-ból B-be a legrövidebb út mások tapasztalatán keresztül vezet.

Ha el akarsz érni valamit az életben, válassz egy olyan közösséget ahol azok az emberek vannak, akik már megcsinálták azt amire Te készülsz. 

Pont ezért hoztam létre a Belső Kört, hogy legyen egy hely, ahol már alapból sikeres vállalkozók támogathatják egymást a még gyorsabb fejlődésben és az élet élvezetében.

Ez Nem Való Mindenkinek!

A Belső Kör Mastermind azon cégvezetőknek (és a marketingeseiknek) való, akik már alapból sikeresek. A csapat ereje a kollektív tudásból és tapasztalatból építkezik, ezért a csatlakozáshoz meg kell felelned néhány kritériumnak:

Legalább 8 számjegyű éves nettó árbevétel

Ahhoz, hogy valóban tudjunk tanulni egymástól, minden csoporttagnak szükséges egy bizonyos szintet megütnie. Csak akkor tudjuk mérlegelni a jelentkezésedet, ha infótermékes / szolgáltató bizniszként évi minimum 25M Ft, webshopként pedig minimum évi 75M Ft nettó árbevételed volt az előző évben vagy van már idén.

Élvezd az életet és légy pozitív!

Noha van egy szint, amit meg kell ütni, hogy ide tartozz, azért az is fontos, hogy tudd élvezni az életet. Jófej, hús-vér emberek vagyunk és szeretnénk a következő 1 évben veled együtt, mosollyal arcunkon, hálával a szívünkben átélni a legnagyobb sikereket és tanulságokat egyaránt. Csak akkor jelentkezz, ha ez neked is fontos.

Légy tanítható és oszd meg a tudásod

A Belső Kör ereje a közös tapasztalat megosztásából és a tagok tanuláshoz kapcsolódó alázatából ered. Ahhoz, hogy ezt kiaknázzuk, csak olyanokkal szeretnénk dolgozni akik szívesen megosztják a sikereik és tanulságaik összefüggéseit. És mindemellett hajlandóak tanulni is, mert nem képzelik azt, hogy Ők a legokosabbak a szobában.

Értékteremtő bizniszelés és titoktartás

Noha Vegasba (egyelőre!) nem megyünk, de azért itt is igaz, hogy ami a Belső Körben történt, az ott is marad. Bármi amit a tagok egymás közt megosztanak, üzleti titoknak minősül és ennek a megsértése a csapatból történő kizárást vonja maga után a befizetett díj elvesztésével együtt. Emellett fontos érték nekünk, hogy értékteremtő vállalkozásokat építsünk, így a jelentkezésed elbírálásakor ezt is figyelembe vesszük majd. (Ha fogyást “elősegítő” lábujj gyűrűt árulsz, bocs, de nem fogunk tudni bevenni.)

Mit nyersz a Belső Kör Masterminddal?

Évi 4 x 2,5 nap offline “igazi” találkozó

Kedd délutánonként fogunk találkozni egy Budapesttől autóval max 2 óra alatt elérhető hotelben, hogy eltávolodjunk a napi mókuskeréktől. A kedd estéket arra szánjuk majd, hogy jól érezzük magunkat (borozunk, túrázunk, vitorlázunk – mi készülünk egy kis plusz programmal mindig), megismerjük egymást és ráhangolódunk a másnapi tanulásra.

Szerdánként Zsolt vezetésével az aktuális alkalom témájához kapcsolódó tanítások lesznek, esetlegesen meghívott vendégekkel megspékelve, akik bemutatják egy-egy marketing húzásuk eredményességét az őszinte számokkal együtt.

Csütörtökönként a fő fókusz pedig a szerdai tanítás gyakorlatba ültetésén lesz: először megtervezed egyénileg, hogy mit fogsz megvalósítani pontosan (pl. mi lesz a webinárod témája és ajánlata), majd kiscsoportos mastermind keretében bemutatod a tervedet a többieknek. Ők pedig szétszednek és összeraknak újra, hogy még jobb legyen az ötlet. 😉

Ezen felül lesz 1-2 meglepetés programunk az év során, ezeket menet közben fedjük majd fel!

A találkozók pontos dátumát ide kattintva találod.

Csoportos kérdezz-felelek Zsolttal a találkozók között

Az élő alkalmak után sem leszel magadra hagyva: két találkozó között félúton lesz egy 2 órás kérdezz-felelek Zoom-on, ahol Zsoltot kérdezheted az aktuális elakadásaidban és persze a többiek is segíteni fognak majd a tapasztalatukkal.

Exkluzív Facebook és WhatsApp csoporttagság

A Facebook csoportban megoszthatod az elkészült csalikat, ajánlatokat, weboldalakat és szívesen véleményezi majd a DO! marketing csapata és a többi Belső Körös bajtársad is. A WhatsApp csoportban pedig megoszthatod velünk a mindennapi győzelmeid, tanulságaid, örömöd, bánatod, mert egy igazi csapat, már-már család vagyunk!Miről lesz szó az élő alkalmakon?

1. Alkalom - Hogyan lesznek új érdeklődőid (és vevőid)?

Az első találkozásunk fő témája az érdeklődőszerzés lesz. Megtanítjuk neked hogyan tudsz webinárokkal (akár automatizálva, örökzöld módon), kihívásokkal, letölthető csali + azonnali ajánlat rendszerekkel új érdeklődőket szerezni futószalagon.

Az alkalom során bemutatott modellek nagyrésze alkalmas arra, hogy egyből el is adj az új érdeklődőknek, tehát tulajdonképpen nem csak email listát építesz, hanem egyből vevőket is szerzel. Akár azonnali profittal. 😉

2. Alkalom - Hogyan tudod megtölteni minél több jó minőségű látogatóval az érdeklődőszerző folyamataidat?

Másodjára a fő fókuszunk azon lesz, hogy az eddig megtanult érdeklődőszerző rendszereket meg tudd tölteni látogatókkal. Szó lesz Facebook-os és Google-ös hirdetésekről is, amikkel gombnyomásra tudsz keresletet generálni magadnak.

Fontos: ez nem egy kattintgatásról szóló nap lesz! Stratégiai szinten fogunk foglalkozni a témával, nem lépünk be hirdetéskezelőbe. Arról lesz szó, hogy mik a legjobban működő hirdetés szövegek, grafikák és videók. (Ja, hölgyeknek egy fontos tipp a kifogások elkerülése érdekében: mindenképp tipp-topp sminkkel és hajjal érkezz a második alkalomra. ;))

3. Alkalom - Éves kampánytervezés és az email lista monetizálása kampányokkal

Ezen az alkalmon megtervezzük az éves kampánytervedet: mikor, milyen típusú kampányt (tömegcuccod, luxus ajánlatod, szezonális villámkampány stb.) érdemes indítanod és ezeket hogyan tudod kombinálni egy nagy listaépítéssel előtte.

Ezen felül konkrétan meg fogod tervezni az egyik következő kampányodat: napra pontosan látni fogod, mikor, miről fogsz kommunikálni, mi lesz az ajánlatod és milyen feladatokat kell delegálnod ahhoz, hogy minden összeálljon időre a kampánnyal.

Ez az alkalom szinte egy workshop lesz, 2 napon keresztül dolgozni fogsz. 😉

4. Alkalom - Amit a csapat megszavaz + néhány téma Zsolttól

Az utolsó alkalmon arról lesz szó, amit évközben a csapat megszavaz és amire leginkább szükségetek lesz demokratikus alapokon.

Zsolt mindenképp készül néhány témával, mint az újravásárlás ösztönzés, továbbajánlói rendszerek, termékpiramis. De ezeken kívül nézni fogjuk majd azt is, hogy mik az igények az év során részetekről.

Honnan tudom, hogy amit a Belső Körben átadok, az nálad is működik?

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

Mikor indul a Belső Kör program?

Az első alkalom november 16. és 18. között lesz, ahol belevágunk a listaépítés és az érdeklődőszerzés témakörébe.

 • 2. alkalom: 2022.02.22-24
  • Téma: Látogatószerzés (Facebook hirdetések + Google Ads hirdetések)
 • 3. alkalom: 2022.05.31-06.02
  • Téma: Meglévő követőtábor vásárlóvá konvertálása email kampányokkal
 • 4. alkalom: 2022.09.27-29
  • Téma: Továbbajánlás, újraértékesítés + általatok az év során megszavazott bónusz témák

Hogyan képzelj el egy ilyen 2,5 napos összejövetelt?

Miben lesz más a Belső Kör program?

Ha még mindig bizalmatlan vagy velem szemben, nézd meg mit mondanak rólam más magyar szakemberek

Pongor-Juhász Attila

Pongor Publishing

“Ha Domán Zsolt nekünk is tudott segíteni, akkor neked is fog tudni!”

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

„Zsolt jelenleg az egyik legjobban felkészült online marketing szakértő, aki nem csak szakmailag, de embereileg is az az ember, akire hatalmas példaképként tekintek.”

Csont Attila

„Zsolt az egyik legfelkészültebb marketingszakértő Magyarországon. Már nekünk is volt szerencsénk együtt dolgozni vele előadóként a KIÜTÉS! Konferencián, ahol egy professzionálisan összeállított prezentációval nyűgözte le a közönséget.”

Mihalik Gyöngyvér és Vicsai Gábor

MarketingAmazing

Milyen bónuszokat kapsz a Belső Kör programhoz?

5 olyan bónusszal készültünk neked, amelyek haladó vállalkozóként a sikeres vevőszerző rendszer felépítésének egy-egy kritikus pontján fognak téged átsegíteni, legyen szó akár a szakmai kérdésekről, akár a magánéleti nehézségekről.

Bónusz #1

Párkapcsolati nap Dr. Mészáros Ádámmal, az ország egyik legjobb párkapcsolati mediátorával

Ádám május 31-én, kedden csatlakozik be az egyik találkozónkba, és egy teljes napon keresztül segít nekünk abban, hogy hogyan lehet harmonikus a párkapcsolatunk akkor is, ha a vállalkozás az életünk szerves része. 

ÉRTÉKE: 69.900 FtBónusz #2

SalesAutopilot Mesterkurzus – email küldés, email listaépítés, megrendelések kezelése

Ahhoz, hogy új vevőket szerezz, szükséged lesz rá, hogy email listát építs, amihez nem árt egy jó szoftver. Gondolkodhatnál egyszerű hírlevél küldőben, de amint növekedni kezdesz, szükséged lesz egy olyan rendszere, ami időt spórol neked és megkönnyíti az online marketing automatizálást.

Jó szívvel ajánlom a SalesAutopilot rendszerét, amit a csapatommal mi is használunk. Kifejezetten a program résztvevőinek egy bónusz mesterkurzust adunk ajándékba, amiből megtanulhatod a SAPI működését lépésről lépésre. Ezt az anyagot máshol még nem láthattad, kifejezetten a programhoz készíti Harmath Ákos SalesAutopilot szakértő.

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #3

Facebook Hirdetések Mesterkurzus

Minden nap a hirdetéskezelőt bűvöljük, és a leghaladóbb tapasztalatainkat gyűjtöttük össze abba a több órás Facebook hirdetési tréningbe, ami kifejezetten arra fókuszál, hogyan tudod a hirdetéseidet jobban optimalizálni (vagy mit várj el a hirdetéskezelődtől, ha ezt már kiszervezted).

A kreatívokról, a képekről és a szövegekről sokan beszélnek, ez nálunk viszont csak egy apró szelet a tréningben. Mi azt is megmutatjuk neked, hogy mik azok a lépések, amiket jól kell csinálnod méga hirdetésed megszereksztése előtt!

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #4

“Az idő pénz” – időgazdálkodási és produktivitási képzés

Nem szeretem a fölösleges köröket, az időrabló feladatokat, sem pedig a túlbonyolított folyamatokat. Az elmúlt években olyan rendszert dolgoztam ki, ami nemcsak az én hatékonyságomat növelte meg, hanem kiállta a csapatbővítés próbáját is.

Megmutatom neked, mik a legjobb eszközeink és taktikáink, amelyekkel megkönnyítjük a saját munkánkat, és csökkentjük a felesleges kérdések, feladatok számát. Ha már az elejétől jó alapokkal dolgozol, gyorsabban haladsz és elégedettebb lehetsz a nap végén.

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #5

Kóklerektől mentes alvállalkozói gyűjtemény és szoftverlista

Ha neked is problémát okoz, hogy egy megbízható szakembernek tudd kiszervezni a munkát, legyen szó akár weboldal készítésről, szövegírásról vagy a hirdetéseid kezeléséről, akkor ezt a listát imádni fogod. 

Nagyon szigorú feltételek alapján veszek fel bárkit ide, és akit itt találsz, arról tudod, hogy megbízható. 

ÉRTÉKE: elvesztegetett százezreket és hónapokat spórolhatsz vele…

Mit kapsz a Belső Kör programmal?

Ahogy látod, a megvalósító program elemei több, mint 2 millió forintnyi értéket képviselnek.

És kérlek vedd észre, a fenti összegek nem azzal a ceruzával készültek, aminek annyira vastagon fog a hegye, hogy végül a nevetségtől kitörik….

Ezek teljesen reális értékek, bármikor őszintén a szemedbe nézek és meg tudom védeni őket.

Hogyan tudsz rá jelentkezni?

Szóval érdeklődsz a program iránt, szuper!

Azt szeretném, ha a cégméret, iparág és az emberi értékek is passzolnának a csoportban, ezért nincs azonnali vásárlásra lehetőség.

 • Egy ingyenes 30 perces szakmai konzultációra szeretnénk invitálni első körben, ahol átbeszéljük az online marketingedben rejlő fejlesztési lehetőségeket és a program tematikáját.

Ha a kettő között van átfedés (tehát tényleg segíteni tud neked a program) és úgy érezzük (te és mi is), hogy szívesen dolgoznánk együtt, akkor átbeszéljük a csatlakozás részleteit.

Ki tartja a szakmai konzultációt?

A konzultációkat személyesen én (Zsolt) tartom. 

Mitől lesz ez szakmai hívás?

Ha jelentkezel a konzultációra, ki kell töltened egy 4 oldalas kérdőívet, amiben a mostani marketing rendszeredről kérdezlek. Ez lesz a beszélgetés szakmai alapja.

Ezt a beszélgetésetek előtt átnézem és kiszedem belőle a fejlesztési javaslatokat.

Jelentkezz a szakmai konzultációra

30 perc alatt feltárjuk a vevőszerzési lehetőségeket a cégedben és akkor is értékkel távozol, ha nem csatlakozol a programba.

Néhány fontos tisztázandó kérdés az értékrendem mentén

Van egy olyan cég, aki szerintem etikátlanul használja az ilyen telefonos hívásokat manipulatív értékesítésre.

Szeretném előre tisztázni, hogy mi nem tartozunk ebbe a körbe. 

Így az alábbiaktól sem kell tartanod:

Még eddig tudsz jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

 1. Miután megadod az alapadataidat, megjelenik még pár szakmai kérdés a következő oldalon. Kérünk mindenképp válaszold meg őket, ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.

 2. A rendszer felkínálja a telefonos felvételi beszélgetéshez az időpontfoglalási lehetőséget. Válaszd ki mikor hívjunk.

 3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben átbeszéljük a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit.

 4. Ha mindketten úgy érezzük, neked való a program, minden további információról tájékoztatni fogunk.

 5. Ha úgy látjuk, hogy nem neked való a program, azt is kertelés nélkül megmondom, volt már erre példa, nem is egy….

 6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ingyen néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Jó ajánlat? 🙂

Gyakran Ismételt Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszaimat, hátha megtalálod, amit keresel. 

Ez jelenleg egyeztetés alatt van. Budapesttől max 1,5 óra autózással elérhető helyszínt keresünk mindenképp.

Ha ezzel kapcsolatos félelmed van, jelezd nekünk írásban és mindenképpen átbeszéljük veled személyesen a helyzetet. Egyébként pedig az alapelvünk egyszerű: direkt konkurensedet nem engedjük be a csapatba. Aki előbb kifizeti a részvételi díjat, az jöhet a csoportba. Szükséges volt már sajnos emiatt elutasítanunk valakit, de megtesszük, mert a csapatban a bizalom a legfontosabb.

A képzés még idén elindul, az első alkalom november 16. és 18. között lesz, ahol belevágunk a listaépítés és az érdeklődőszerzés témakörébe. 

A képzés napjait megtalálod ide kattintva.

A zárt csoport tagságod a képzés teljes ideje alatt él, egészen a képzés végéig.

Itt garantáltan csak haladó vállalkozókkal veszel részt a képzésen, ráadásul amíg az UVF online zajlik, addig ebben a programban minden alkalom személyes lesz, távol a napi gondoktól.